Kartaliçelerden 7-0'lık galibiyet

Beşiktaş Vodafone Takımı, Turkcell Kadın Futbol Ligi A Grubu maçında rakiplerini gol yağmuruna tutmaya devam ediyor. Kartaliçeler, Amed Sportif Faaliyetler ile yaptıkları maçta 7-0 galip geldi.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Vodafone Takımı, Turkcell Kadın Futbol Ligi A Grubu ikinci maçında, 20 Nisan Salı günü saat 15.30'da Antalya Emirhan Otel Spor Kompleksi'nde Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaştı. Medyadan edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar maça; Senem Pınar Özer, Berna Yeniçeri, Didem Karagenç, Esra Erol, Çiğdem Belci, Elif Keskin, Arzu Karabulut, Başak Gündoğdu, Yağmur Uraz, Melike Öztürk ve İrem Eren ilk on biriyle başladı.

Rakibi karşısında baştan sona üstün bir performans sergileyen Beşiktaş Vodafone Takımı, ilk yarısını 2-0 önde geçtiği maçtan 7-0 galip ayrıldı. Kartaliçelerde galibiyeti getiren golleri; Yağmur Uraz, İrem Eren (3), Başak Gündoğdu, Berna Yeniçeri ve Kader Hançar kaydetti.

Siyah-beyazlılar, gruptaki ilk maçında İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor ile karşılaşmış ve sahadan 8-1 galip ayrılmıştı.