Kartal’da maç hazırlıkları başladı

Beşiktaş, Lig’in 7’nci haftasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, Fenerbahçe ile oynadığı maçın ardından ara vermeden, dün sabah yaptığı antrenman ile başladı.

Beşiktaş Medya Grup

Spor Toto Süper Lig’in 7’nci haftasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek olan Kara Kartal, dün sabah Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yönetiminde maç hazırlıklarına başladı. Basına kapalı olarak yapılan antrenmanda, 1 buçuk saat kondisyon ve taktik çalışan siyah-beyazlı futbolculardan Fenerbahçe maçında forma giyenler salonda rejenerasyon çalışarak antrenmanı tamamlarken, diğer futbolcular ise, sahada ısınma, istasyon koşuları ile streching çalışması yaparak antrenmana başladı.

Ayak tenisi oynayan Kartallar, daha sonra 5’e 2 ve pas çalışmaları yaptı. Yarım sahada çift kale maç yapan siyah-beyazlılar, antrenmanı şut çalışması ile tamamladı.

Beşiktaş, Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün saat 17:00’da yapacağı antrenman ile sürdürecek.

Beşiktaş ile Kayserispor maçı Vodafone Park’ta!

Lig’in 7’inci haftasında Kayserispor ile Beşiktaş , Vodafone Park’ta karşılaşacak. Vodafone Park’ın zeminindeki problemlerden dolayı Beşiktaş Jimnastik Kulübü, maçın Kayseri’de oynanmasını talep etmişti. Kayserispor Başkanı Erol Bedir’de, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın bu ricasını kabul ettiklerini bildirmişti. Bu açıklamanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu’ndan beklenen yanıt geldi. TFF, siyah-beyazlı yöneticiler ile gerçekleştirdiği görüşmede bu talebi kabul etmeyerek, maçın Vodafone Park’ta oynanacağını vurguladı.