Kartal taktik çalıştı

Beşiktaş, Süper Lig'in dördüncü haftasında deplasmanda Gazişehir Gaziantep FK ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Beşiktaş Medya Grup

Kara Kartal, Süper Lig'in dördüncü haftasında deplasmanda Gazişehir Gaziantep FK ile Kalyon Stadyumu'nda 14 Eylül'de 20:00'da karşı karşıya gelecek. Maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bu sabah yaptığı antrenmanla devam eden siyah-beyazlılar, 1.5 saate yakın kondisyon ve taktik çalıştı. 

Antrenmana milli takımlarda olan futbolcular ile salonda çalışan Caner Erkin ve Oğuzhan Özyakup katılmadı. Burak Yılmaz sahada koşu yaptı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan idman, ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Denge, kuvvet çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve pas şut çalışması yapıldı. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep FK maçı hazırlıklarına yarın saat 11.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.