Kartal hazırlıklarını sürdürüyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına hızla devam ediyor. Bu sabah kondisyon ve taktik çalışan Beşiktaş, yarın öğleden sonra ise, yapacağı özel maç ile…

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş, Süper Lig’in 13’üncü haftasında 24 Kasım Cumartesi günü Ankaragücü ile Osmanlı Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Maç için hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlılar, bu sabah yaptıkları antrenmanda kondisyon ile taktik çalıştılar. Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde 1 buçuk saat çalışan futbolculardan Ljajic, Atiba, Larin, Vida, Pepe, Babel, Medel, Roco, Oğuzhan ve Güven milli takımlarda görevli oldukları için katılmadılar.

Öte yandan, Beşiktaş U-21 Takımı’ndan Mehmet Yılmaz, Oğuzhan Aydoğan, Yusuf Bildik, Yusuf Atasoy, Kartal Kayra Yılmaz, Marlon Bülent Üçüncü ve Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş A Takımı’nın antrenmanında yer aldılar.

Sahada ısınma ve istasyon koşuları ve streching çalışması ile başlayan Beşiktaş, yarım sahada taktik maçı yaparak ve şut çalışarak antrenmanı bitirdi.

Özel maç ile hazırlanıyor

Kara Kartal, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yarın saat 15:00’da İstanbulspor ile yapacağı özel maç ile, hazırlıklarını sürdürecek.