Kartal Çin'e taraftarıyla birlikte gidiyor

Kara Kartal'a Çin yolu görüldü. Özellikle Beşiktaş'ın Çin'e giderken yanında taraftarını da götürecek olması büyük bir sürpriz oldu.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş, bu sene şampiyon olması durumunda “Uluslararası Şampiyonlar Ligi”ndeki maçlar için Çin'e gidecek. Şampiyon olmazsa da, Çin'e gidecek ve Şangay, Guangzhou ya da Pekin'de giderek orada kamp yapacak.

Kartal'a büyük davet

Beşiktaş'a 2013 yılından beri ABD'de, Çin'de ve Singapur'da Temmuz ayında düzenlenen “Uluslararası Şampiyonlar Ligi”ne ikinci defa davet geldi. Geçen sene şampiyon olamadığı ve Avrupa Kupaları'nında erken başlamasından dolayı Beşiktaş, bu fırsatı kaçırmıştı. Bu turnuva için ikinci kez teklif alan Beşiktaş, şampiyon olursa “Uluslararası Şampiyonlar Ligi”ne katılabilecek. Maçlar Çin'de oynanacağı için Kara Kartal, şampiyon olursa Çin'e gidecek.

Medyada yer alan haberlere göre, Siyah-beyazlı yönetim'in Şangay, Guangzhou ya da Pekin'de kamp yapmak istediği bilinirken, en ilginci ise; Beşiktaş Çin'e taraftarlarıyla birlikte gidecek. Uzakdoğu turu gibi olacak olan bu kampta, taraftarlar takımın uçağında bulunacak, futbolcularla aynı otelde kalacaklar ve şehir turlarını da siyah-beyazlı futbolcularla birlikte yapacaklar. Yapılan tüm aktivitelerde taraftarlarla futbolcular birlikte olacak.