Kara Kartal Kayseri'de

Süper Lig'in 30'uncu haftasında yarın deplasmanda Hes Kablo Kayserispor'a konuk olacak Beşiktaş, hava yolu ile Kayseri'ye geldi.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş, ligde karşılaşacağı Hes Kablo Kayserispor maçı için Kayseri'ye geldi. Siyah-beyazlı kafileyi, koronavirüs salgını nedeniyle az sayıda taraftar karşıladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kendisine çiçek veren taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Kafile daha sonra alandan ayrılarak konaklayacağı otele geçti.

Teknik Direktör Sergen Yalçın, 20 futbolcuyu kadroya dahil etti:

Ersin Destanoğlu Utku Yuvakuran Enzo Roco Victor Ruiz Güven Yalçın Erdoğan Kaya Atiba Hutchinson Mohamed Elneny Burak Yılmaz Georges N’Koudou Necip Uysal Domagoj Vida Jeremain Lens Rıdvan Yılmaz Kerem Kalafat Kartal Kayra Yılmaz Gökhan Gönül Caner Erkin Abdoulay Diaby Kevin Prince Boateng

İlk yarıda üstünlük Beşiktaş'ta

Beşiktaş, 6 Temmuz Pazartesi Bş. Bld. Kadir Has Stadyumu'nda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de 50 puanla beşinci sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında Vodafone Park'ta ağırladığı Hes Kablo Kayserispor'u 4-1 mağlup eden Kara Kartal, ligde son olarak Vodafone Park'ta İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşmış ve üç puanı üç golle almıştı (3-0).

Edinilen bilgilere göre; mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Bülent Birincioğlu dördüncü hakem olacak.