Kara Kartal İzmir'de!..

Süper Lig’in 42. haftasında, Göztepe ile karşılaşacak olan Beşiktaş, dün İzmir'e gitti.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş, Süper Lig’in 42. haftasında, yarın (15 Mayıs) saat 20.30’da İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda Göztepe ile karşılaşacak. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar, deplasmandaki Göztepe maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla uçtuğu İzmir’e yaklaşık bir saat süren yolculuk sonunda ulaştı. Asbaşkan Emre Kocadağ, takımla birlikte İzmir'e gitti.

Başkan Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıları İzmir’de kamp yapılacak otelde karşıladı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın Göztepe maçı kadrosuna dahil ettiği futbolcular şöyle: Ersin Destanoğlu Utku Yuvakuran Emre Bilgin Valentin Rosier Francisco Montero Fabrice Nsakala Welinton Souza Domagoj Vida Bilal Ceylan Rıdvan Yılmaz Serdar Saatçı Josef de Souza Oğuzhan Özyakup Atiba Hutchinson Necip Uysal Adem Ljajic Dorukhan Toköz Bernard Mensah Georges Nkoudou Ajdin Hasic Rachid Ghezzal Gökhan Töre Cenk Tosun Vincent Aboubakar Cyle Larin

Yola çıkmadan önce son antrenman

Kara Kartal, Süper Lig’de Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, dü sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Basına kapalı yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. Pas ve 5’e 2 çalışması ile taktik programın yer aldığı uygulamalar yapıldı. Antrenman, tam sahada oynanan çift kale taktik maçı sonrası yapılan şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş, Süper Lig’de deplasmanda Göztepe ile oynayacağı maç için dün saat 16.00’da özel bir uçakla İzmir’e gitti.