Kamp kadrosunda o isimler yok!

Süper Lig'in ilk yarısını 26 puan ile 7. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta önemli adımlar atılıyor. İkinci devre hazırlıklarına Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından takıma verilen 11 günlük iznin ardından başlanacak.…

Beşiktaş Medya Grup

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına Antalya'a yapacakları kamp ile hazırlanacak olan Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş'in 6 ismi kamp kadrosuna dahil etmediği öğrenildi. 3 Ocak Perşembe günü Belek'te biraraya gelecek olan siyah-beyazlılar, devre arası kampında 3 tane hazırlık maçı oynayacak.

6 futbolcu kamp kadrosunda yok

Şenol Güneş ile sözleşmeyi uzatmayı isteyen siyah-beyazlı yönetim, teknik adamın kararları doğrultusunda 6 oyuncunun devre arası Antalya'da yapılacak olan kampa götürülmemesine onay verdi. Yönetim ile yaptığı toplantıda satış listesinde olan ve transfer görüşmelerinde bulunacak olan fıtbolcuların kampta olamamsını isteyen Şenol Güneş'in bu isteği üzerine, satışş listesinde olan futbolcular kampa dahil edilmedi.

Kampa katılmayacak futbolcuların arasında Tolgay Arslan ve Ricardo Quaresma'da bulunuyor. Yeni yapılanmaya giren Beşiktaş'ta Quaresma satış listesine konularak kamp kadrosuna dahil edilmedi.Uzun zamandır kadro dışı olan Tolgay Arslan'ın ise, affedilmesine rağmen, bazı kulüplerle iletişimde olmasından dolayı satış süreci sonuçlanıncaya kadar takıma dahil edilmeyeceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Siyah-beyazlı kulüpte satış listesinde ayrıca Tolga Zengin, Vagner Love, Cyle Larin ve Gökhan Töre bulunuyor.