İstanbul’da müzik şöleni

Açıkhava gecelerinde İstanbullular müzik şöleni yaşayacak.

Beşiktaş Medya Grup

İstanbul yaz gecelerinin en özel etkinliklerinden olan Harbiye Açıkhava konserleri yıldız sanatçıları müzikseverlerle buluşturacak. Bu sene 30 Haziran’da başlayacak olan Keri-Solfej Konserleri ile İstanbullular müzik şöleni yaşayacak.

Muhteşem konserler için geri sayım başladı. Kerki-Solfej tarafından her sene müziğin yıldızlarının ağırlandığı Harbiye Açıkhava Konserleri bu yaz 30 Haziran akşamı başlayacak. İstanbul konserlerinin ardından Kerki-Solfej Altınoluk, Ayvalık, Bodrum, Çeşme, Datça, Kuşadası ve Marmaris olmak üzere egeye ve güneye inecek.

Açılış Zülfü Livaneli ile

Sanatın içinde 50 yıldan fazladır yer alan Zülfü Livaneli, 30 Haziran Pazar – 1 Temmuz Pazartesi Harbiye’de sahne alacak. Ayrıca bu konser ile Kerki-Solfej ile gerçekleştireceği turnesinin de başlangıcını yapmış olacak. “Livaneli ile Sevdalım Hayat Şarkılar ve Öyküleri” konser serisinde Livaneli, bugüne kadar yaptığı film müziklerini ve şarkılarının hikayelerini yeniden yorumlayacak. Zülfü Livaneli’ye konserde, Türkiye’nin önde gelen orkestra şeflerinden Rengim Gökmen’in yöneteceği 48 kişilik filarmoni orkestrası ile Teyfik Rodos ve Zeynep Halvasi eşlik edecek.

Sevilen yorumlarıyla Ceylan Ertem

Kendine has tarzı ve yorumuyla dinleyicinin beğenisini kazanan Ceylan Ertem, 2 Temmuz’da Harbiye Açıkhava’da sahne alacak. Konserde, kendi repertuarı ile müzikseverlerle buluşacak.

Duayen sanatçı Erol Evgin, müzikseverlerle buluşacak

“Erol Evgin 50. Sanat Yılı Konserleri” ile bu yıl sevenleri ile buluşan duayen sanatçı Erol Evgin, sevilen şarkıları ile 3 Temmuz’da Harbiye’de müzikseverlerle buluşacak.

Levent Yüksel ile romantik bir yolculuk

Pop müziğin sevilen isimlerinden Levent Yüksel, 4 Temmuz’da Harbiye’de sahne alacak. Sevenleriyle buluşacak olan sanatçı, tüm albümlerinden özel olarak hazırladığı repertuarıyla müzikseverleri romantik bir yolculuğa çıkaracak.

Elektrik akustik performansıyla Sertab Erener

Son dönemlerde farklı projelere imza atan Sertab Erener, Harbiye’de elektrik akustik performansı ile sahne alacak. Eşsiz yorumu ile sanatçı, 6-7 Temmuz’da Açıkhava sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.

Mor ve Ötesi’nden senfonik performans

Türk rock müziğinin başarılı gruplarından Mor ve Ötesi, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde 8 Temmuz akşamı sahne alacak. “Mor ve Ötesi Senfonik” konseri ile müzikseverlere harika anlar yaşatacak olan grubun performansı büyük heyecanla bekleniyor.