İstanbul’a dönüyorlar

Antalya Gloria Sports’taki devre arası kamp çalışmalarına dün akşam yaptığı antrenmanla devam eden Beşiktaş, bugün saa 15:00’da Greuther Fürth takımı ile hazırlık maçı oynayacak. Siyah-beyazlılar, maçın ardından özel uçak ile…

Beşiktaş Medya Grup

Dün akşam Antalya kampındaki çalışmalarına devam eden Beşiktaş ,Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde kondisyon ve taktik çalıştı. Sahada ısınma ve istasyon koşuları ile streching çalışması yapılarak başlayan antrenman, pas çalışmaları, 5’e 2 çalışması ile devam etti. Taktik prograının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada çift kale maç yapan futbolcular antrenmanı, şut çalışması ile tamamladı.

Antrenmana misafir geldi

Antalya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Fahri Bulut ve dernek üyeleri siyah-beyazlı takımın antrenmanını izledi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolcular, idmandan sonra konuklarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Beşiktaş, devre arası kamp çalışmalarını bugün saat 15:00’da Greuther Fürth takımı ile yapacağı hazırlık maçı ile tamamlayarak, ardından özel uçakla İstanbul’a dönecek.