İnanılmazdı, çok mutluyum

Beşiktaş'ın Süper Lig'in 20.haftasında Antalyaspor ile oynadığı maçta 81.dakikada oyuna giren Japon yıldız Shinji Kagawa, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. “İnanılmazı, gerçekten çok mutluyum” diyerek duygularını ifade etti.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş'a Dortmund'dan kiralık olarak transfer olan Shinji Kagawa, siyah-beyazlı forma ile çıktığı ilk maçında harikalar yarattı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Shinji Kagawa, “Gerçekten inanılmazdı. Her şey o kadar hızlı gelişti ki! İki tane gol attım. Gerçekten çok mutlu hissediyorum. Maça girdiğimde zaten skor 4-1 idi. Onun verdiği bir rahatlık vardı. Çok mutlu hissediyorum.” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

“Taraftarımız için çok mutluyum. Saha içindeki ve dışındaki herkes bana çok yardımcı oldu. Sadece bir maç kazandığımızı unutmamalıyız. Önümüzdeki maçlara hazırlanmamız gerekiyor.”

“Sezon sonunda kalıp kalmayacağım hakkında bir şey bilmiyorum. Gün gün bakıyorum ve şuan yapmam gereken şey önümüzdeki maçlara hazırlanmak. Bir an önce Vodafone Park'ta taraftarlarımızın karşısında maça çıkmak için çok heyecanlıyım.”