İmzalı Şampiyonlar Ligi maç topu sahibini buldu

Açık artırmada satışa sunulan Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde B. Dortmund ile Vodafone Park’ta oynadığı maçta kullanılan resmi maç topu, sahibini buldu.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde B. Dortmund ile Vodafone Park’ta oynadığı maçta kullanılan resmi maç topu, gelirinin Beşiktaş Futbol Akademi’ye aktarılması amacıyla gerçekleştirilen açık artırmada satışa sunuldu. Edinilen bilgilere göre; açık artırmada en yüksek teklifi veren taraftar Elçin Kılıç, futbolcuların imzaladığı resmi maç topunun sahibi oldu.

Başkan Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Daltaban, Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan ile Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Sümer, siyah-beyazlıların Süper Lig’de Demir Grup Sivasspor ile Vodafone Park’ta oynadığı müsabaka öncesinde Elçin Kılıç ile bir araya geldi. Başkan Çebi, özel kutusunda muhafaza edilen imzalı resmi maç topunu, açık artırmanın galibi Elçin Kılıç’a, Beşiktaş JK'ya yapmış olduğu katkı nedeniyle teşekkür ederek takdim etti.