İki puan kaybettik

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda, berabere kalarak 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti. Siyah-beyazlı teknik adam, ikinci golün geç geldiğini…

Beşiktaş Medya Grup

Süper Lig’in 16. Haftasında Vodafone Park’ta Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş’ta, teknik direktörü Şenol Güneş, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Maçın başlarında kazanma isteklerinin olduğunu ancak bunu sahaya yansıtamadıklarını dile getiren Güneş, hücumda topu tutamadıklarını ve basit bir gol yediklerini söyleyerek, ikinci yarıda attıkları taçtan gol yiyerek 0-2 geriye düştüklerini söyledi.

Ellerinden geleni yaptılar

Tüm olumsuz gidişata rağmen oyuncuların ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiğini belirten Şenol Güneş, skoru değiştirmek için uğraştıklarını ancak, VAR ile iptal olan gole kadar coşkularının yüksek olduğunu söyledi. Gol iptal olduktan sonra oyunun temposunun düştüğünü ekleyen Şenol Güneş, ikinci golün geç geldiğini, eğer erken gelseydi kazanabilecekleri bir maç olduğunu ifade ederek, iki puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.