Heyecanlı ve keyifli bir maçtı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sarpsborg ile oynadıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Şenol Güneş, bütün oyuncuları ellerinden gelen gayreti gösterdikleri için tebrik etti.

Beşiktaş Medya Grup

Kazanmaya ihtiyaçları olan bir maç olduğunu dile getiren siyah-beyazlı teknik direktör Şenol Güneş, rakip takımın hızlı, tempolu ve agresif oynadığını söyledi. Zemini iyi kullanıp, hatalardan yararlanarak maçın ilk dakikalarında 2 gol attıklarını ifade eden Güneş, bir süre sonra oyuna ortak olduklarını söyledi. İzleyenler için heyecanın dorukta olduğu bir maç olduğunu diler getiren siyah-beyazlı teknik adam, keyifli bir maç olduğunu ve attıkları gollerle 3-2 kazandıkları için de mutlu olduklarını belirtti ve ellerinden gelen tüm gayreti gösterdikleri için de, tüm oyuncularını tebrik etti.

Büyük iş yaptık

Oyuncuların sahada birlik olmasının önemini vurgulayan Güneş, dar bir kadroyla geldiklerini ancak, büyük iş yaptıklarını ifade ederek, ilk yarıda rakibin tempolu başladığını, skor 3-0’dan 3-2 olsaydı bu kadar havalı olmayacağını, 2-0’dan 3-2 olmasının daha iyi olduğunu söyledi.