Hereda San Pablo Burgos - Beşiktaş Icrypex: 82-74

Basketbol Şampiyonlar Ligi H grubu ilk maçında Beşiktaş Icrypex, İspanyol ekibi Hereda San Pablo Burgos'a 82-74 yenildi.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Icrypex Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi H grubu ilk maçında İspanyol ekibi Hereda San Pablo Burgos ile 4 Ekim Pazartesi günü saat 21.30’da Pabellon Multiusos Coliseum Burgos’da karşılaştı. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar maça; Jordan Bone, Josh Reaves, Trevon Bluiett, Dedric Lawson ve Furkan Haltalı beşiyle başladı.

Potanın Kartalları, temponun yüksek olduğu ilk çeyreği 21-20 geride geçti. İkinci çeyrek dengeli bir oyuna sahne oldu. Siyah-beyazlılar, rakibinin 23 sayısına aynı şekilde karşılık verdi ve soyunma odasına 44-43 geride girdi.

Üçüncü çeyrek, ilk iki çeyreğe nispeten düşük tempoda geçti. Bu bölümde rakibine bir sayılık üstünlük sağlayan Beşiktaş Icrypex, final periyoduna 58-58 eşitlikle gitti. Müsabakanın son çeyreği büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Oyunun son iki dakikasına kadar başa baş bir mücadele sergileyen Beşiktaş Icrypex Takımı, kalan sürede hücumda zorlanınca salondan 82-74 mağlup ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncu 20 sayı kaydeden Jordan Bone olurken, onu 15 sayıyla Rondae Hollis-Jefferson ve 14 sayıyla Joshua Reaves takip etti.