Hazırlıklara hızla devam

Beşiktaş, Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Siyah-beyazlı kulüpten ayrılacak olan Quaresma'da antrenmana katıldı.

Beşiktaş Medya Grup

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında 3 Şubat Pazar günü Beşiktaş, Antalyaspor ile Antalya Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Bülent Yıldırım yöneteceği maçta yardımcı hakemler Asım Yusuf Öz ve Yusuf Bozdoğan olacak. Dördüncü hakemliği ise, Serkan Tokat yapacak.

Bu sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde 1,5 saat kondisyon ve taktik çalıştı. Sahada ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışmaları yaparak başlayan idman, pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması ile devam etti. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, maç hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kırgızistan Futbol Okulu'ndan ziyaret

Beşiktaş'ın bu sabahki antrenmanında Beşiktaş Kırgızistan Futbol Okulu'ndan öğrenciler antrenmanı izledi. Antrenman sonrasında ise, siyah-beyazlı futbolcular öğrencilere imza dağıtarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.