Hazırlıklar tamamlandı! İşte Beşiktaş'ın kamp kadrosu

Kara Kartal, Galatasaray ile Vodafone Park’ta oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla tamamlayarak kampa girdi.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş, 17 Ocak Pazar günü saat 19:00'da Galatasaray ile Vodafone Park’ta oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla tamamlayarak kampa girdi. Medyadan edinilen bilgilere göre; basına kapalı yapılan antrenman, 1.5 saate yakın sürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas, 5’e 2, dar alanda oyun kontrol pas ve taktik programının yer aldığı uygulamalar yapıldı. İdman, tam sahada oynanan taktik maçı sonrası yapılan şut çalışması ile sona erdi.

Siyah-beyazlı Teknik Direktör Sergen Yalçın, Galatasaray maçının kadrosuna şu futbolcuları dahil etti: Ersin Destanoğlu Utku Yuvakuran Valentin Rosier Francisco Montero Fabrice Nsakala Domagoj Vida Rıdvan Yılmaz Josef de Souza Oğuzhan Özyakup Atiba Hutchinson Necip Uysal Adem Ljajic Dorukhan Toköz Kartal Kayra Yılmaz Bernard Mensah Georges Nkoudou Gökhan Töre Rachid Ghezzal Güven Yalçın Cyle Larin Vincent Aboubakar