Hazırlıklar aralıksız sürüyor

Kara Kartal, Lig’in 5’inci haftasında Vodafone Park’ta Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Beşiktaş Medya Grup

Siyah-beyazlı futbolcular, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yönetiminde 1 buçuk saate yakın Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenman ile devam etti. Kondisyon ve taktik çalışmaları yapılan antrenman, sahada ısınma ve istasyon koşuları ile streching çalışmasıyla başladı. Koordinasyon çalışmasında küçük oyunlar yer alırken, pas çalışmaları ve 5’e 2 çalışmaları yapıldı. Yarım sahada çift kale maç yapan Kara Kartallar, antrenmanı şut çalışması ile tamamladı.

Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor ile Spor Toto Süper Lig’in 5’inci haftasında yapacakları maçın hazırlıkların bu akşam yapacağı antrenman ile devam edecek.

Kartal yine eksik çalıştı

Beşiktaş, dün yaptığı antrenmanda 8 eksik ile çalıştı. Milli takımlarda forma giyen oyunculardan Cyle Larin, Adem Ljajic, Domagoj Vida, Pepe, Oğuzhan Özyakup, Dorukhan Toköz, Gary Medel ve Ryan Babel antrenmana katılmadı.