Harry Potter ve Azkaban Tutsağı konseri büyüsüne hazır olun!

Sihir dünyasının efsane serisinde John Williams’ın bestelediği “Harry Potter ve Azkaban Tutsağı” filminin müziklerini, Benjamin Pope'un şefliğinde film boyunca canlı orkestra eşliğinde seyirciye dinleme fırsatı sunuyor.

Beşiktaş Medya Grup

Harry Potter Film Concert serisinde, serinin üçüncü filmi olan Harry Potter ve Azkaban Tutsağı, 14 Aralık – 15 Aralık tarihlerinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Yüksek çözünürlüklü dev ekranda gösterilecek olan filmin müzikleri canlı orkestra ile seyirciye unutulamaz anlar yaşatacak.

CineConcerts ve Warner Bros. Consumer Products işbirliği ile gerçekleşen Harry Potter Film Konserleri Serisi’nin uluslararası konser turnesi 2016’da başladı. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı’nın 2016’daki prömiyerinden itibaren sihirli gösteriyi yarım milyondan fazla seyirci, J.K. Rowling’in büyülü dünyasını, 38’den fazla ülkede 600’den fazla performans ile izleme imkanı buldu ve her geçen gün de bu rakam daha da yükseliyor.

Unutulmaz bir deneyim

En büyük kültürel olgularından birisi olan Harry Potter serisi, milyonluk kitlelere ulaştı. Hem görsel hem de işitsel olarak, her detayı ile unutulmaz bir deneyim sunan “Harry Potter™ in Concert” serisinin “Harry Potter ve Azkaban Tutsağı” konseri, 14 - 15 Aralık tarihlerinde saat 20:00’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.