Güneş'ten Ljajic ve Kagawa kararı

Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Şenol Güneş Kagawa ve Ljajic hakkında karar verdi.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, maç kadrosunu belirlerken, bir takım kararlar da alıyor. Quaresma'nın sakat olması, Caner'in cezalı, Adriano'nun durumunun ise belirsiz olmasından dolayı, deneyimli teknik adamın 10 numarada Kagawa'ya, sol kanatta da Ljajic'e görev vereceği ileri sürülüyor.

Tüm gözler Pazartesi akşamında

Başakşehir'i yenen Kara Kartal'ın 29. hafta Sivasspor ile yapacağı maç heyecanla bekleniyor. Lig'de oynadığı son 4 maçı kazanan Beşiktaş, zirve yarışında iddiasını sürdürüyor. Acak, sakat ve cezalı futbolculardan dolayı sıkıntı yaşayan siyah-beyazlılarda, sakatlık yaşayan ve Portekiz'e giden Quaresma, kart cezası olan Caner forma giyemeyecekken, çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Adriano'nun da maçta oynaması beklenmiyor.

Güneş, kadroyu belirliyor

Pazartesi akşamı oyannacak maç için yavaş yavaş kadroyu oluşturan Şenol Güneş'in sol bekte Gary Medel'e görev vereceği, Adem Ljajic'i ilk 11'de sahaya süreceği, ortada Kagawa'yı, solda ise, Ljajic'e görev vererekbu ikili ile rakibi yıkmayı hedeflediği ileri sürülüyor.