Fernando Santos'tan Semih Kılıçsoy kararı

Trendyol Süper Lig'de çıktığı 3 maçtan mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş'ta, teknik direktör Fernando Santos genç yıldız Semih Kılıçsoy konusunda flaş bir karar aldı.

Beşiktaş Medya Grup

Son olarak sahasında Bitexen Antalyaspor'a 2-1'lik skorla mağlup olan Beşiktaş, üst üste 3 maçını kazanamadı. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos, genç yıldız Semih Kılıçsoy konusunda kararını değiştirdi. Edinilen bilgilere göre; Kara Kartal'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, en verimli olduğu mevkiye geri dönüyor. Beşiktaş; G.Saray, G.Antep ve Antalyaspor mağlubiyetleriyle milli ara öncesi çok kötü bir 3 hafta geçirdi. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Fernando Santos, bu 3 maçtaki performansıyla eleştirilirken, son dönemin parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy da eleştirinin ana nedenlerinden biri oldu.

Santos'un golcü futbolcuyu bu maçlarda kanatta kullanması taraftarın tepkisini çekti. Semih Kılıçsoy kanatta etkisiz kalırken, 69 yaşındaki teknik adam da öğrencisiyle ilgili yeni bir karar aldı. Portekizli çalıştırıcı, milli aradan sonra oynanacak maçlarda 18 yaşındaki futbolcuyu yeniden en uçta görevlendirmeyi planlıyor. Beşiktaş'ta bu sezon 27 maçta süre bulan Semih Kılıçsoy, 10 gol attı ve 1 asist yaptı.