Fabri dönüyor mu?

Beşiktaş’tan Fullham’a transfer olan Fabricio Ramirez, yeniden siyah-beyazlı formayı giymeye hazırlanıyor. İddialara göre, anlaşma sağlanır sağlanmaz Fabri’nin Beşiktaş’ın Antalya’daki kampına katılması bekleniyor. İşte detaylar…

Beşiktaş Medya Grup

Sezonun başında Beşiktaş’tan Fulham’a transfer olan Fabri ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Medyada yer alan iddialara göre, 31 yaşındaki İspanyol kalecinin, siyah-beyazlı formayı tekrar giyeceği konuşuluyor. Geçtiğimiz sezonda başarılı performansı ile dikkatleri çeken ve Fulham’a transfer olan Fabri’nin tekrardan Beşiktaş’a döneceği söyleniyor.

Edinilen bilgilere göre, Fulham’da forma şansı bulamayan Fabri’ninde Beşiktaş’a dönmeye sıcak bakıyor. Buna ek olarak, Beşiktaş’ın Fabri ile anlaştığı ancak, Fulham ile ufak tefek pürüzlerin olduğu ileri sürülüyor.

Ayrıca, Fabri’ninde geri dönmek istediğini Beşiktaş’a ilettiği de iddia edilirken, siyah-beyazlı kulübün İspanyol kaleciyi 1i5 senelik kiralamak istediği ancak, Fulham’ın 6 aylığına kiralık vermeyi düşündüğü ileri sürülüyor.

Anlaşmadaki pürüzlerin ortadan kalmasının üzerine Fabri’nin Beşiktaş’ın Antalya’daki kampına katılmasının beklendiği de ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor.