Erman Toroğlu'ndan Ankaragücü - Beşiktaş maç sonu olayları yorumu: Olacak şey değil, rezillik

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Ankaragücü - Beşiktaş maçının sonunda sahaya atlayarak Cenk Tosun ve Salih Uçan'ı hedef alan taraftarın uçan tekme atmasını ve taraftarı durdurmaya çalışan Josef…

Beşiktaş Medya Grup

Canlı yayında maçın sonunda yaşananları öğrenen eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, sahaya atlayan taraftarın Cenk Tosun'a ve Salih Uçan'a yönelik tekme attığını, taraftarı durdurmaya çalışan Josef De Souza'nın da kırmızı kart görmesini öğrenmesi üzerine, "Olacak şey değil, nasıl girer içeriye? Ankaragücü'nün sahasını 5-6 maç kapatacaksın. Bütün herkese aynı cezayı vereceksin. Düzeltirsin. Tam rezillik.

Güvenlik seyrederse görmez. Bana yolda, bu şirketlerin içinde olanlar ne diyor biliyor musun? Bizi eleştiriyorsun ama, bizim aldığımız parayı biliyor musun? Yapma. Kaliteli adam bulamıyoruz. Bu paraya ancak bu adamlar bulunuyor diyor. Bu anlattıklarım gerçek. Böyle bir şey var mı? Şimdi özel güvenlik orda görevini doğru yapsa bu vatandaş gelemeyecek kimseye." ifadelerini kullandı.