Engin Eren'den ilk single çalışma “AŞK”

Engin Eren ilk single çalışması “AŞK” dinleyicilerle buluştu.

Beşiktaş Medya Grup

Engin Eren ilk single çalışması “AŞK”ı SMM etiketiyle dinleyicilerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Kendine özgü tarzıyla dikkatleri üzerine çekecek olan şarkının sözü ve müziği Engin Eren’e, düzenlemesi ise Serkan Balkan’a ait. Şarkının ilgi çekici video klibinin yönetmenliğinde Murat Joker, imaj fotoğraflarında ise Ali Babacanoğlu’nun imzası bulunuyor. SMM etiketiyle yayınlanan Engin Eren’in “Aşk’’ video klibini Sony Music Türkiye YouTube kanalında izleyebilirsiniz!..

Engin Eren kimdir?

Müzik eğitimine küçük yaşta Barış Manço Sanat Merkezi’nde başlayan Engin Eren, orta okul ve lise döneminde bir çok tiyatro ve sanat etkinliğinde aktif rol aldı. Liseler arası ses yarışmalarında aldığı ödüllerle müziğe olan ilgisini daha da perçinleyen Eren, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nden İzmir Ege Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümüne geçiş yaptı. 2009 yılında da Hollanda Rotterdam Codarts Konservatuvarı’nda akademik eğitimini tamamladı.

Ayrıca Almanya Trier Üniversitesi’nde kısa dönem Almanca Dili ve Edebiyatı bölümünü okuyan Engin Eren, Türkçe’nin yanı sıra İngilizce Almanca ve Flemenkçe dillerini de konuşabilmektedir.

Yurt dışında Engin Eren & live band ve Engin Eren & Suç Ortakları adı altında kurduğu müzik grubu ile sayısız konser ve etkinliklerde yer alan Engin Eren; 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında Avrupa’da en çok konser ve etkinlikte yer alan müzik grubu unvanına da sahiptir.