Emre Altınok’tan yeni single: Sarı Umut

Kendine özgü stili ve şarkılarıyla müzikseverlerin beğenisini kazanan Emre Altınok, yeni single çalışması "Sarı Umut"u yayınladı.

Beşiktaş Medya Grup

Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının jüriliğini yaptığı, 2006 yılındaki ‘Kral TV Webeste’ isimli yarışmada, sanatçı ‘Emre Altınok’ a ait, dereceye giren beste “Sarı Umut” , yıllar sonra sanatçının sürpriz single çalışması olarak dinleyiciyle buluştu.

Edinilen bilgilere göre, Emre Altınok yıllar öncesinden bestelediği ve özenle sakladığı “Sarı Umut” şarkısını Kınay Production’la işbirliği yaparak, müzikseverlerle buluşturdu.

Emre Altınok, "Sen Yoksun" isimli single çalışması da, 16 Nisan'da sevenleriyle buluşmuştu. "Sen Yoksun" şarkısı 2021 yılı Nisan ayında Kınay Global etiketi ile müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Fırat Deniz Haznedaroğlu'nun aranjesini yaptığı; sözü İlke Özalp'e, bestesi sanatçının kendine ait olan şarkı için; Emre Altınok "Özlediğimiz, akustik hafif müzik formunda bir şarkı olduğunu bu yaşadığımız pandemi döneminde şarkısının dinleyicilerin ruhuna iyi geleceğini" söylemişti.