Emirhan İlkhan: Hedefim Avrupa

Beşiktaş’ın 18 yaşındaki yıldız adayı Emirhan İlkhan çarpıcı açıklamalar yaptı. İlkhan, "Avrupa’ya gitme hedefim var ama önceliğim şu anda Beşiktaş." dedi.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş’ın 18 yaşındaki yıldız adayı Emirhan İlkhan’dan çarpıcı sözler. Siyah beyazlı futbolcu, “Genç oyuncu; oynayarak gelişir, korunarak gelişmez. Valerien hocam, şu anda bana güveniyor. Güvendiği için de ben de kendimi rahat hissediyorum” dedi.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş’ın gelecek vadeden isimlerinden Emirhan İlkhan flaş bir çıkış yaptı. 18 yaşındaki futbolcuyu, NTV’ye verdiği röportajda, genç oyuncuları korumanın gelişim sağlamayacağını söyledi. Siyah beyazlı oyuncunun sözleri şöyle: “Genç oyuncu; oynayarak gelişir, korunarak gelişmez. Valerien hocam, şu anda bana güveniyor. Güvendiği için de ben de kendimi rahat hissediyorum. Sahada da bunu göstermeye çalışıyorum.

HEDEFiM AVRUPA’YA TRANSFER OLMAK 

"Beşiktaş’ta kendimi kanıtlamak istiyorum. Daha sonra Avrupa’ya gitme hedefim var ama önceliğim şu anda Beşiktaş.” Ayrıca Kartal’ın kamp programı netleşti. 27 Haziran’da topbaşı yapacak Beşiktaş 5 Temmuz’dan 16 Temmuz’a kadar Avusturya’da olacak ve kamp yapacak.