Elnur Hüseynov'dan yeni tekli

Elnur Hüseynov'un yeni teklisi “Try to be Yourself” müzikseverlerle buluştu.

Beşiktaş Medya Grup

O Ses Türkiye'de birinci olduktan sonra yayımladığı “Dreamer” teklisi ile dikkatleri çeken Elnur Hüseynov, yeni teklisi “Try To Be Yoruself” ile yine ses getirecek. Epic İstanbul etiketi ile yayımlanan “Try To Be Yourself” adlı şarkıda pek çok müzik enstrümanları bir araya geldi. Özellikle Elnur Huseynov'un etkileyici vokalleri, dinleyiciyi dansa davet ediyor. Altyapısının N.E.Z ve Isfar Sarabski'ye ait olan şarkısının sözleri ise, Ali Nasib imzası taşıyor.

Elnur Hüseynov, 25 yılını müziğe adamış ve ilgi alanları ve hedefleri doğrultusunda pek çok ülkede farklı müzik projelerinde yer almıştır. Azerbaycan Devlet Filarmoni Koro Kapelası'nda solist olarak müzik kariyerine başlayan sanatçı, 2011 yılında Azerbaycan'da düzenlenen “Notre Dame de Paris” müzikalinde Phoebus rolünde sahne almıştır. “O Ses Türkiye”nin dördüncü sezonunda birinci olan Elnur Hüseynov, Eurovision'da iki defa Azerbaycan'ı temdil etmiştir.

Geçen yıl, Epic İstanbul etiketi ile yayımladığı “Dreamer” ile yeteneğinin çok yönlü olduğunu gösteren Elnur Hüseynov, yeni teklisi “Try To Be Yourself”i müzikseverlerin beğenisine sunuyor.