Ekrem İmamoğlu, 24 Haziran'da yolumuza devam edeceğiz

Bahattin Çağış'ın evine iftara konuk olan CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu 24 Haziran'da zaman kaybetmeden yola devam edeceklerini söyledi. Basın mensuplarının, AK Parti adayı Binali Yıldırım'ın öğrenci AKBİL ve su fiyatları…

Beşiktaş Medya Grup

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, iftarını Bahattin Çağış ailesinin evinde açtı. Ekrem İmamoğlu, Esenyurt ikamet eden “Metrobüs Bahattin" lakaplı Bahattin Çağış'ın evine iftara konuk oldu. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun geleceğini duyan mahalleliler Bahattin Çağış'ın evinin önünde toplandı. Ekrem İmamoğlu'na Çağış ailesinin evine girişinde bulunan vatandaşların ve çocukların ilgisi yoğun oldu. İmamoğlu iftarını açtıktan sonra evin önünde bekleyen basın mensupların sorularını yanıtladı.

Bizim projemiz hayata geçmiş oldu

Basın mensuplarının, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın öğrenci AKBİL ve su fiyatları indirim konusundaki vaadini nasıl değerlendirildiği soruldu. İmamoğlu, "Görev başındayken ilgili kurumlara talimatlarımı yazmıştım. Cumhuriyet Halk Partisi grubunun ısrarıyla, AK Parti, İYİ Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin temsilcilerinin katılımıyla Meclis'ten komisyona havale edildi. Önümüzdeki oturumda hızlıca geri gelir ve kabul olur. Bizim tasarladığımız proje de hayata geçmiş olur. Her ne kadar zaman kaybı olsada İstanbullulara görevimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. Daha önce bize kaynağı nereden bulacaksınız diye serzenişte bulunanlar, rakibimiz de buna dahil oldu ve bizi kutlamış oldu. Ona da teşekkür ediyoruz" dedi.

İstanbul için çözüm üretmelidir CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “İstanbul Büyükşehir Belediyesi sağlıklı bütçe planlamasıyla halkının sorunlarını paylaşmalı. İstanbul için çözüm üretmelidir. Biz onu hayata geçiriyoruz. Şu anda biz sürecin başında olmasak da sürecin sıkı takipçisiyiz. 24 Haziran'da zaman kaybetmeden yolumuza devam edeceğimizi biliyoruz."