Dönüşleri süper oldu!

K-Pop müziğin dev gruplarından Super Junior, Amerikalı şarkıcı Leslie Grace ile yaptıkları düetin yer aldığı ‘Lo Siento’ adlı müzik videosu ile büyük beğeni topladı.

Beşiktaş Medya Grup

K-Pop müziğin efsanevi gruplarından olan Super Junior, oldukça farklı bir tarzla geri dönüşünü gerçekleştirdi.  Yeni albümleri ‘Replay’ı yayınlayan grubun yeni müzik videosu ise, Latin esintilerinin olduğu ‘Lo Siento’ adlı parçaya çekildi. Ayrıca, ‘Lo Siento’ adlı müzik videosunda Super Junior’a ABD’li şarkıcı Leslie Grace eşlik etti. Birlikte yaptıkları düet ile harika bir uyum yakalayan Super Junior ve Leslie Grace’nin seslendirdiği ‘Lo Siento’ adlı müzik videosu yayınlandığı andan itibaren 100 binlerce beğeni aldı ve şimdiye kadar görüntülenme sayısı 2 milyonu geçti.

Super Junior kimdir?

Güney Kore’de SM Entertainment tarafından 2005 yılında kurulan Super Junior, 12 üye ile çıkış yapmıştı. Diğer gruplarda olduğu gibi Super Junior’unda alt gurplarının arasında, Super Junior-KRY, Super Junior-T, uper Junior-H, Super Junior-M yer alıyor.

Lee Donghae

1986 doğumlu olan, Güney Koreli şarkıcı, sözyazarı, aktör ve  model olan Donghae, Super Junior ve alt grubu olan Super Junior-M üyesidir.

Choi Siwon

1987 doğumlu, Güney Koreli şarkıcı ve oyuncu olan Siwon, Super Junior grubunun üyesidir.

Yesung

1984 doğumlu, Güney Koreli şarkıcı ve oyuncu olan Yesung, Super Junior, Super Junior K.R.Y, Super Junior-H’nin üyesidir.

Eunhyuk

1986 doğumlu olan Güney Koreli şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu olan Eunhyuk, Super Junior’un üyesidir.

Kim Hee-chul

1983 yılında doğan Güney Koreli şarkıcı, besteci ve oyuncu olan Hee-chul, Super Junior, Super Junior-T’nin üyesidir.

Leeteuk

1983 doğumlu olan Güney Koreli şarkıcı ve aktör olan Leeteuk, Super Junior, Super Junior-T ve Super Junior-Happy’nin üyesidir.

Shindong

1985 doğumlu Güney Koreli şarkıcı ve oyuncu olan Shindong, Super Junior’ın üyesidir.

Super Junior grubunu tanıdıktan sonra en son yayınladıkları ‘Lo Siento’ adlı şarkıda düet yaptıkları Leslie Grace’yi tanıyalım. 1995 yılında ABD’de doğan Leslie Grace, Amerikalı şarkıcı ve söz yazarıdır. Leslie Grace, Pasion ve  Lloviendo Estrellas adlı albümleri bulunmaktadır.