DJ Snake'ten yeni albüm “Carte Blanche”

Pek çok konuk sanatçının yer aldığı DJ Snake'in beklenen albümü “Carte Blanche” çıktı.

Beşiktaş Medya Grup

Müzikseverlerin heyecanla beklediği DJ Snake'in yeni albümü “Carte Blanche” piyasaya sürüldü. Platin plak ödüllü prodüktör DJ Snake, “Carte Blanche” albümünde sevenlerini sürprizler bekliyor... Albümde Cardi B, Offset, J. Balvin ve çok daha fazla konuk sanatçı bulunuyor.

“Carte Blanche” albümünde şimdiden iki platin plak kazanmış ‘Taki Taki’ şarkısı da bulunuyor. Şarkı için çekilen müzik videosu YouTube üzerinde 1.4 milyar kez izlendi.

“Carte Blanche” sözlük anlamıyla kişinin kendi istediğini yapabilme özgürlüğü anlamına geliyor ve DJ Snake için bu albüm tam anlamıyla müzikal ve yaratıcı sınırlardan kurtuluşu temsil ediyor. Bu albümün hikayesi DJ Snake Paris’te Arc De Triomphe’un (Zafer Takı) çatısında konser vermesiyle başladı. Albümün kapak görselinde de yer alan Arc De Triomphe, tüm dünyada özgürlüğün ve bağımsızlığın sembolü olarak biliniyor.

DJ Snake yeni albümü ile ilgili şunları söyledi: “Carte Blanche” benim için istediğimi yapabilme özgürlüğünü yemsil ediyor. Ve bu benim çalışma şeklim. Hiçbir formül yok. Mixtape hissi veren bir yaz albümü yapmak istedim. Yazın duymak isteyebileceğim sesleri bir araya getirdim ve bunun için en uygun sanatçılarla çalıştım.”

“Carte Blacnhe”ın şarkı listesi ise şöyle:

1. Butterfly Effect

2. Quiet Storm ft. Zomboy

3. When The Lights Go Down

4. Recognize ft. Majid Jordan

5. No More ft. Zhu

6. Made In France ft. PMF (Tchami, Malaa & Mercer)

7. Enzo ft. Offset, 21 Savage, Sheck Wes & Gucci Mane

8. Smile ft. Bryson Tiller

9. Try Me ft. Plastic Toy

10. Loco Contigo Feat J. Balvin & Tyga

11. Taki Taki Feat Selena Gomez, Ozuna & Cardi B

12. Fuego ft. Anitta & Sean Paul

13. Magenta Riddim

14. Frequency 75

15. South Side ft. Eptic

16. No Option ft. Burna Boy

17. Paris ft. Gashi

“Carte Blanche” DJ Snake’in 2016 yılında yayınladığı ilk albümü “Encore”, Billboard Top 200 listesine 8. Sıradan girerek hızlı bir başlangıç yapmıştı.

Albümü dijital platformlardan dinlemek ve satın almak için:

https://UMGTurkey.lnk.to/dj-snake-carte-blanche