Dev takas!

Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin arasında dev takas gerçekleşiyor. İddialar göre, siyah-beyazlı takım ve Fenerbahçe, Tolgay Arslan ile Şener Özbayraklı takasında anlaşmaya vardı.

Beşiktaş Medya Grup

Transfer döneminde hareketli dakikalar yaşanıyor. Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Tolgay Arslan hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Uzun zamandır Fenerbahçe'de forma giyen Şener Özbayraklı ile takası düşünülen Tolgay Arslan ile ilgili kararda sona yaklaşıldı. Dün yapılan görüşmelerde büyük ölçüde anlaşılmaya varılığı söyleniyor.

Medyada yer alan iddialara göre, iki kulübün başkanı Fikret Orman ve Ali Koç, konu hakkında görüştü. Fenerbahçe'nin son teklifi 2,1 milyon Euro + Alper Potuk'tu fakat, Fikret Orman bu teklifi kabul etmeyerek, elleinde çok fazla orta saha oyuncusu olduğunu söyleyerek Alper'in maliyetinin yüksek olduğunu ifade etti. Yapılan pazarlıklar sonucu, Tolgay Arslan'a karşılık 2,5 milyon Euro + Şener Özbayraklı konusunda anlaşılmaya varıldığı ve Tolgay'ında 400 bin Euro alacağından vazgeçtiği ileri sürüldü.