Dev maçta insanlık ayıbı.İşte o anlar

Fenerbahçe-Beşiktaş maçında çıkan olaylar nedeni ile Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Maç tatil edildi.

Beşiktaş Medya Grup

Ziraat Türkiye Kupası yarı final Fenerbahçe-Beşiktaş maçı, yaşanan olaylar nedeni ile tatil edildi. Türkiye’nin en büyük takımlarından Fenerbahçe ile Beşiktaş maçında insanlığa yakışmayan olaylara tanık olundu. Maçın ikinci yarısı Fenerbahçe taraftarlarının bulunduğu tribünlerden atılan yabancı cisimler Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kafasına isabet etti.

Maçın özeti

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 20:30’da başlayan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yine olaylar ön plandaydı.  Babel’in maçın 9.dakikasında attığı gol, ofsayt sayılarak iptal edildi. Maçın 29. dakikasında Pepe’nin kırmızı kart görerek oyundan çıkmasının ardından, Caner Erkin hakeme itiraz ettiği için sarı kart görürken, Tosic’te 45. dakikada sarı kart gördü.

Şenol Güneş ölümden döndü

İkinci yarıda Oğuzhan’ın yerine Vida, Negredo’nun yerine de Lens oyuna girdi. 58.dakikada Beşiktaş’ın yedek kulübesine atılan yabancı maddeler nedeni ile oyun durdu. Tribünlerdeki Fenerbahçeli taraftar ile Beşiktaşlı futbolcuların arasında çıkan gerginliğe Şenol Güneş müdahale etmek isterken, sahaya atılan yabancı cisimlerin başına isabet etmesinden dolayı yere düştü.

Güçlükle ayağa kalkan Şenol Güneş’in başına buz konuldu ve daha sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Beşiktaşlı futbolcular soyunma odasına geçti ve maç durdu. Şenol Güneş’in yaralanması üzerine sinirlenen Tolga Zengin’i ise, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman sakinleştirmeye çalıştı.

Soyunma odasına geçen siyah-beyazlılardan haber beklenirken, koridorda bir takım gerginlik yaşanması üzerine, güvenlik ekipleri içeriye girerek koridorda düzeni sağladı. Sahadaki Fenerbahçeli oyuncular ile tribünlerdeki taraftarlar, hakem odasına geçen hakemlerden çıkacak olan kararı beklediler.

Bir süre sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in sağlık durumu hakkında bilgiler geldi. Şenol Hoca’nın kafasına 5 dikiş atılarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Hakemlerden maçın yaşanan olaylar nedeni ile tatil edildiği açıklandı.