Cüneyt Arkın’ın ailesi taziyeleri Sanatçılar Parkı'nda kabul etti

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Cüneyt Arkın için Beşiktaş Sanatçılar Parkı’nda taziye düzenlendi. Cüneyt Arkın’ın ailesinin taziyeleri kabul ettiği parkta Kur’an-ı Kerim okundu.

Beşiktaş Medya Grup

Geçirdiği kalp krizi sonucu 85 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü sinema oyuncusu ve Yeşilçam'ın jönlerinden Cüneyt Arkın düzenlenen anma töreni ve cenaze namazı sonrasında Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Cüneyt Arkın'ın Zincirlikuyu'da toprağa verilmesinin ardından eşi Betül Cüreklibatır, oğulları Murat Cüreklibatır ve Kaan Cüreklibatır Beşiktaş Sanatçılar Parkı'nda taziyeleri kabul etti.

Beşiktaş Belediyesinin katkılarıyla Beşiktaş Sanatçılar Parkı'nda düzenlenen taziyeye, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve usta sanatçının ailesinin yanı sıra esnaf dostları, komşuları ve birçok oyuncu arkadaşı katıldı.Taziyeleri, Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatır ve oğulları Kaan Polat Cüreklibatır ile Murat Arkın kabul etti. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından duaların edildiği taziyede katılımcılara yemek ikram edildi.