Cristiano Ronaldo ile başlayan The Living Room Cup'ta yeni rakip Rory Mcilroy

Dünyanın dört bir yanındaki sporcular ile rakip olup, kendi cesaretinizi de gözler önüne serebileceğiniz The Living Room Cup, 5’inci hafta ile devam ediyor.

Beşiktaş Medya Grup

Nike, The Living Room Cup kampanyasında bir aylık süreci geride bıraktı. Dünyaca ünlü Cristiano Ronaldo ile başlayan kampanya, Beatrice Maria Adelaide Marzio, Leroy Sane ve Dina Asher Smith ile birlikte kıyasıya bir rekabete dönüştü. Yeni haftanın sporcusu ise üç büyük turnuva şampiyonluğu bulunan, Tiger Woods’un da yer aldığı 25 yaş altında en az üç büyük turnuva kazanan golfçüler listesinde yer alan, Kuzey İrlandalı profesyonel golfçü Rory Mcilroy.

Mcilroy, 44sn’de 22 plank hareketi yaparak başlattığı kampanya ile meydan okuyor.

‘The Living Room Cup’ haftalık spor karşılaşmalarıyla Nike’ın profesyonel sporcularına karşı yarışabileceğiniz yeni bir alan sunuyor! Her hafta mücadelede rekabet avantajı sağlamaya yardımcı olacak özel egzersizler Nike Training Club uygulamasında sunulacak. Oyuncular sonuçlarını #evdehareket, #dünyaiçinhareket, #playinside ve #thelivingroomcup etiketlerini kullanarak Instagram profillerinde paylaşacaklar.

Rory Mcilroy

https://www.instagram.com/rorymcilroy/