Çok hata yaptık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa - Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamalarda, oyun olarak çok hata yaptıklarını ve sezonun ilk yarısında az puan aldıklarını dile getirdi.

Beşiktaş Medya Grup

Dün akşam Kasımpaşa ile oynadığı maçta 4-1 yenilen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu. Maçın sonunda 3 puan kaybeden siyah-beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı Şenol Güneş, hem 26 puanın hem de 4-1’li skorun kendileri için çok kötü olduğunu dile getirerek, ilk yarıda düşündüklerinden de az puan aldıklarını söyledi. Maçta oyun olarak hatalarının fazla olduğunu belirten Şenol Güneş, çok fazla top kaybı yaşadıklarını, kendi hatalarından kaynaklanan goller yediklerini de söyledi. 

Direncin ve inancın sarsılmasından dolayı kötü skorların ortaya çıktığını ifade eden Güneş, bunun iyi bir durum olmadığını, takım olarak üstte olmaları gerektiğini söyledi. Ne oyuncuların ne taraftarın ne de yönetimin bu durumdan memnun olmadığını da ifade eden Şenol Güneş, dağınık oynadıklarını ve beklediklerinden de az puan aldıklarını ifade etti. Alabilecekleri maçları alamadıklarını da ekleyen siyah-beyazlı çalıştırıcı, bu maçta da alabilirdik diyerek, çok hata yapmanın kazanma şansını azalttığını söyledi.