Çağrı Yıldırım’dan single: İki Nokta

Geçtiğimiz sene müzik projeleri arasında sıkça yer alan Çağrı Yıldırım’ın, OnAir Sahne’den yayınladığı “İki Nokta”da “Kaybedilenler” ve “İçine Attın” olmak üzere 2 şarkı yer alıyor.

Beşiktaş Medya Grup

Çağrı Yıldırım seri olarak çıkardığı şarkılarından OnAir Sahne’den yayımladığı İki Nokta’da yine alternatif rock tarzında yoluna devam ediyor. Şarkılarındaki güçlü sözlerin genelde kendi iç dünyasını anlattığını belirten Yıldırım, bunun şarkılarını dinleyenlere de geçtiğini ve dinleyen hemen herkesin kendinden bir parça bulacağına inanıyor.

Çağrı Yıldırım bu görüşlerini, “Müziği duygu ve düşüncelerimi aktarmanın bir yolu olarak görüyorum. Şarkılarımın dinleyende yaratacağı duygu ve düşüncelere köprüyüm.” şeklinde açıklıyor.

Bestesi, sözleri ve düzenlemesi kendisine ait olan müzisyen, yaklaşık 10 yıldır bağımsız olarak müzik yapıyor. Bağımsız müzisyenliğin en büyük dezavantajlarından biri olan yetersiz kayıt ekipmanı şu an müzisyenin en büyük problemi olsa da zorluklardan en iyiyi yakalamanın muhteşemliğinin de ayrı olduğunu biliyor.

Çağrı Yıldırım, çalışmalarının yeni yılda da aynı sıklıkta devam edeceğini belirtti.

Çağrı Yıldırım kimdir?

Çukurova Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık mezunu. Akademik ve müzik kariyerini eş zamanlı olarak yürütüyor. Yazıyor ve de kısa filmler çekiyor.