Cadde ortasında tabancayla intihar girişimi

Beşiktaş Büyükdere Caddesi Levent Işıklar mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle E.G. adlı şahıs cadde ortasında intihar girişiminde bulundu. Polis, intihar girişiminde bulunan kişiyi ikna etti. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen E.G.,…

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş'ta intihar girişimi. Levent'te belirlenemeyen bir nedenle önce havaya iki el ateş eden bir kişi, sonra tabancayı şakağına dayayarak intihar girişiminde bulundu. İntihar girişimi nedeniyle polis çevrede geniş güvenlik tedbirleri alırken, caddeyi araç ve yaya trafiğine kapadı. Polis, intihar girişiminde bulunan kişiyi ikna etti. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen E.G., gözaltına alındı.

İki el havaya ateş etti

İntihar girişimi Büyükdere Caddesi Levent Işıklar mevkiinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Olay da araçların arasına dalarak birden caddeye fırlayan E.G., adlı kişi belinden çıkardığı silah ile havaya iki kez ateş etti. Açılan ateşin nedeniyle olay yerinde bulunan vatandaşlar paniğe kapılarak bina girişlerine ve metro istasyona sığındı. Daha sonra E.G., tabancayı birden şakağına tutarak intihar edeceğini söyledi.

Özel harekat polisi hazır bulundu

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çevrede geniş önlemi alırken, Büyükderece caddesine çıkan tüm cadde ve sokakları araç ve yaya trafiğine kapattı. Polis olay yerinde bulunan araç içindeki çocuk ve kadınlardıda tahliye etti. Caddenin ortasında şakağına silahığı dayamış şekilde sağ sola tur atarak ihtihar edeceğini söyleyen E.G., polis tarafından ikna edilmek istendi. Polisin 30 dakika süren çabaların ardından ikna olan E.G. tabancasını teslim ettikten sonra gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre intihlar girişiminde bulunan E.G.'nin psikolojik sorunları olduğu öğrenildi. İntihar girişimi sırasında özel harekat polisi de olay yerinde hazır bulundu.