Burak Yılmaz sahalara ne zaman dönüyor?

Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzakta kalan Burak Yılmaz’ın en kısa sürede takıma katılabilmesi için siyah-beyazlı sağlık ekibi seferber oldu.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş’ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz, ayağındaki sakatlıktan dolayı bir süredir tedavi görüyor. Transfer döneminde forvet hattına takviye yapmayan Beşiktaş'ta sağlık ekibi Burak Yılmaz için seferber oldu. Ayak tarak kemiğindeki sakatlık sebebiyle sezonun ilk 3 haftasını kaçıran golcü oyuncunun bir an önce sahalara dönmesi hedefleniyor.

Transfer döneminde forvet hattına takviye yapmayan Beşiktaş'ta sağlık ekibi Burak Yılmaz için seferber oldu. Ayak tarak kemiğindeki sakatlık sebebiyle sezonun ilk 3 haftasını kaçıran golcü oyuncunun bir an önce sahalara dönmesi hedefleniyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı da, sağlık ekibinden tecrübeli futbolcu ile ilgili sık sık bilgi alıyor. Milli maç arasının ardından sahalara dönüp dönmeyeceği henüz netlik kazanmayan Burak Yılmaz'a gelecek hafta testler uygulanacak. Ağrılarının azalması ve risk seviyesinin düşmesi durumunda, yıldız golcü takımla çalışmalara başlayabilecek.