Brezilya’ya mı dönüyor?

Beşiktaş’ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Ara transfer döneminde takıma katılacak olan futbolcular merak konusu iken, pek çok isimle de ayrılıklar yaşanıyor. Son olarak ise, Vagner Love’ın Beşiktaş’tan ayrılarak Brezilya’ya döneceği ileri…

Beşiktaş Medya Grup

Edinilen son bilgilere göre, Vagner Love dönemi Beşiktaş’ta sona erdi. 34 yaşındaki futbolcunun Brezilya’ya dönme kararı aldığı ileri sürüldü. Siyah-beyazlı kulübün Love’ın Brezilya’ya dönmesi halinde, 300 – 400 bin Euro isteyebileceği iddia edilirken, Türkiye’den teklif gelmesi halinde ise, farklı bir bedel belirleneceği söylendi. Son olarak ise, Vagner Love’ın kampa katılmayarak, Beşiktaş’tan ayrılacağı söyleniyor.

Corinthians ile anlaştı

Öte yandan Brezilya basınında Bagner Love’ın Corinthians ile anlaştığı ileri sürüldü. Leandro Quesada adlı Brezilyalı muhabir, Vagner Love’ın Beşiktaş’tan 7 aylık alacağı olduğunu ve parasını almadan gitmek istemediğini söyleyerek, Beşiktaş ile Corinthians’ın transfer konusunda anlaşmaya vardığını ve kararı Vagner Love’ın vereceğini de sözlerine ekledi.