Biz Beşiktaş’ız!

Dün akşam antrenmandan önce düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile birlikte katılan Adem Ljajic, “Biz Beşiktaş’ız!” diyerek, en büyük görevlerinin şartlar ne olursa olsun maksimum verimi vermek…

Beşiktaş Medya Grup

UEFA Avrupa Ligi’nde Sarpsborg ile yapacakları maçın son antrenmanından önce düzenlenen basın toplantısında konuşan Adem Ljajic, alışık olmadıkları bir havada ve zeminde oynayacaklarını belirtti. Önemli bir maç olduğunu ve mutlaka kazanmaları gerektiğini vurgulayan Adem, takımdaki bazı arkadaşlarının yer almadığını ancak bunun bir mazeret olmadığını, şartlara en iyi şekilde uyum sağlayarak, üç puanı kazanmak istediklerini söyledi.  

Takım olarak kazanıyor ve kaybediyoruz

Sahada iyi bir performans göstermeye çalışacağını dile getiren Ljajic, takım olarak kazanıp, kaybettiklerini söyleyerek, sahaya çıkan her futbolcunun elinden geleni yapmaya çalışacağını belirtti. Maç takviminin zor olduğuna da değinen siyah-beyazlı yıldız, “Biz Beşiktaş’ız! En önemli ve büyük görevimiz, her şartta maksimum verim sağlamak” dedi.