"Birlikte hareket ederek aile olalım"

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalya zaferinin ardından oyuncularını kutlayarak, "Yeter ki sahada birlikte hareket edelim. Yeter ki aile olalım. Güzel günler görürüz." dedi.

Beşiktaş Medya Grup

Galatasaray zaferinin ardından Antalyaspor'u da yenip bu sezon ilk kez üst üste 2 galibiyet alan ve deplasmanda kazanamama serisini de bitiren Beşiktaş'a moraller iyice tavan yapmaya başladı. Derbi sonrası soyunma odasında oyuncularına "Herkes el ele tutarsa neler yapabileceğimizi gördük. Bu duyguyu yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum" diyen teknik direktör Abdullah Avcı, dünkü idman öncesinde de benzer bir konuşma yaptı.

Tecrübeli hocanın, "Sistemimiz her hafta biraz daha oturuyor. Birbirimize daha çok alışıyoruz. Sakatlar da düzeliyor. Gelecek için iyi sinyaller verdik" dediği bildirildi. Birlik olmanın önemine vurgu yapan 56 yaşındaki hocanın "Yeter ki sahada birlikte hareket edelim. Yeter ki aile olalım, o zaman başarının gelmemesi için neden kalmaz. Güzel günler görürüz. Mücadeleniz nedeniyle teşekkür ederim ve bunu sezonun kalanında da bekliyorum" ifadeleriyle moral verdiği kaydedildi.