‘’Bir Çıkış Lazım‘’ ile çıkış yaptılar

Başarılı müzik grubu Tardis , ‘’ Bir Çıkış Lazım ‘’ albümü ile çıkışını gerçekleştirdi.

Beşiktaş Medya Grup

"Bir Çıkış Lazım" albümü ile Tüm dijital platformlarda yerini alan Tardis,  Kınay Production etiketiyle yayınlanan ‘’Bir çıkış lazım’’ albümü alternatif müzik alanında müzik listelerinde yükselişiyle dikkatleri çekiyor. İlk albümleriyle  ‘’Tardis’’ grubunu dinleyiciye duyuran başarılı gençler, albümün şarkılarının beste ve aranjelerini Ahmet Karaca yaparken sözlerini ise Gökhan Karataş yazarak albümü tamamladı.

İlk Klipleri Yayında !

Albümünü, dinleyenlerle buluşturan Tardis grubu, içimdeki ses ve gidemem şarkılarını klipleriyle taçlandırdı. 15 milyon izleyici kitlesiyle ilk kliplerini buluşturan Tardis grubu, yükselen izlenme sayılarıyla dikkatleri çekiyor. Ayrılık acısını derin yaşayan bir kızı anlatan klipte,  üstlendiği rolle klip yorumlarını çoğaltıyor.

Masaya yatırdıklarımız birleşti ve Bir Çıkış Lazım albümü ortaya çıktı diyen Tardis grubu şarkılarımızı dinleyiciyle buluşturunca mutlu oluyoruz , insanların şarkılarımızda kendilerinden bir parça bulacaklarını düşünüyoruz, hayatta yaşadığımız hisleri melodilere, şarkı sözlerine döktük , en önemli başarı bizce bu’’ diyerek Tardis grubu düşüncelerini dile getirdi.

    Başarılı grup ilk albümlerinde başarı iyi izlenmeler ve dinlemelerle , müzik dünyasına iyi bir giriş yaparak , kitlesini artırmaya devam ediyor. Müzik alanında ki çıkış yapma hedefi albümlerinin isminie yansıdı. Bir çıkış Lazım albüm isimleriyle isimlerini duyuran Tardis , şimdi tüm müzik listelerinde!