Beşiktaş'tan Galatasaray'a geçmiş olsun mesajı

Beşiktaş, Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile eşi Şükran Albayrak ve Teknik Direktör Fatih Terim’in Covid-19 testinin pozitif çıkmasından dolayı geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Covid-19 testi pozitif çıkan Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile eşi Şükran Albayrak ve Teknik Direktör Fatih Terim için yayınladığı mesajda aşağıdaki ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile eşi Şükran Albayrak’ın Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Abdurrahim-Şükran Albayrak çiftinin bir an evvel sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyor, Albayrak ailesi ile Galatasaray Spor Kulübü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

"Galatasaray Spor Kulübü Futbol A Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim’in Covid-19 testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ettiğimiz Fatih Terim’e ve Galatasaray Spor Kulübü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."