Beşiktaş'ta yıldız oyuncu için düğmeye basıldı

Beşiktaş, yaz transfer dönemi için şimdiden düğmeye bastı. Siyah-Beyazlılar, transferdeki ilk hedefini de belirlemiş durumda. Yönetim, listenin ilk sırasındaki yıldız oyuncuyu lig bitiminde kadroya katmak istiyor.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş'ta yaz dönemi oldukça hareketli geçecek. Kara Kartal'da çalışmalar şimdiden başlamış durumda. Edinilen bilgilere göre; Siyah-Beyazlılar, transferdeki önceliğini de belirledi. Beşiktaş'ta ilk olarak savunma hattına bir takviye yapması bekleniyor. Lig bitiminde savunma hattını güçlendirmeyi hedefleyen Siyah-Beyazlı ekip, Atalanta’da forma giyen Berat Djimsiti’yi takibe aldı. Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan tecrübeli savunma oyuncusu, bu sezon İtalyan ekibinin forması altında 34 karşılaşmada görevalırken 1 gole imza attı.

31 yaşındaki Arnavut stoper, savunma hattında sağ bek pozisyonunda da görev yapabiliyor. Geçen sezon da Beşiktaş’ın gündemine gelen deneyimli futbolcu, Atalanta’ya 2016 yılında Zürich’ten bedelsiz olarak transfer olmuştu. Atalanta’yla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1,90’lık futbolcunun İsviçre vatandaşlığı da bulunuyor.