Beşiktaş'ta teknik heyetten Gedson Fernandes'e uyarı!

Beşiktaş'ta bu sezon etkili bir performans sergileyen ancak henüz golle tanışamayan Gedson Fernandes'e teknik heyetten uyarı geldiği öğrenildi.

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'in iyi performansına rağmen kendisinden beklentiler daha fazla. Edinilen bilgilere göre; Siyah-beyazlı forma altında bu sezon 23 Süper Lig, 3 de Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkan 24 yaşındaki futbolcu şu ana dek 5 asist yaptı. Henüz golle tanışamayan Gedson'dan teknik ekibin beklentisi hücumda daha fazla yer alması. Bu doğrultuda kendisiyle de görüşen teknik heyet, başarılı futbolcuya "Takıma çok ciddi enerji katıyorsun, arkadaşlarını rahatlatıyorsun. Senin yeteneklerinin herkes farkında. Hücumda da daha etkili bir performans bekliyoruz" mesajını verdi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in, Gedson'dan final paslarında daha dikkatli olmasını, rakip ceza sahası çevresine yaklaşarak şut ve gol arayışında bulunmasını istediği belirtildi. 24 yaşındaki Portekizli futbolcunun Beşiktaş'la olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 9 milyon euro...