Beşiktaş'ta şok! İki kişi sakatlandı, Atiba cezalı

Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa'yı 3-2 yenen Beşiktaş'ta şok gelişmeler yaşanıyor. Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül sakatlandı. Atiba ise, cezalı.

Beşiktaş Medya Grup

Kasımpaşa karşısında Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül'ün sakatlanmasının ardından bir kayıp daha yaşandı. İkinci yarıda sarı kart gören Atiba Hutchinson böylece sarı kart cezalısı durumuna düştü ve Yeni Malatyaspor maçında cezalı duruma düştü.

Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül şoku

Siyah Beyazlı ekibin iki yıldızı Burak Yılmaz ve Gönül, mücadelenin ilk yarısında yaşadıkları sakatlık nedeniyle oyuna devam edemediler. Mücadelenin ilk devresi konuk ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sona ererken, Beşiktaş, Burak Yılmaz ve Gönül'ün sakatlığıyla sarsıldı.

12. dakikada sakatlanan Burak Yılmaz'ın yerine Güven Yalçın, 37. dakikada sakatlanan Gökhan Gönül'ün yerine ise Kevin-Prince Boateng oyuna girdi.

İki oyuncunun son durumları çekilecek MR'ın ardından belli olacak.

Atiba Yeni Malatyapor maçında forma giyemeyecek

Kasımpaşa karşısında Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül'ün sakatlanmasının ardından bir kayıp daha yaşandı. İkinci yarıda sarı kart gören Atiba Hutchinson böylece sarı kart cezalısı durumuna düştü ve Yeni Malatyaspor maçında cezalı duruma düştü. Atiba bu sezon Süper Lig'de 4.kez sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. 1983 doğumlu oyuncu bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş'a 5 gol - 5 asistlik katkı sağlamıştı.