Beşiktaş’ta şok ayrılık iddiası!

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Quaresma’nın ayrılmak istediği iddia ediliyor. İşte yıldız oyuncunun bu kararı vermesindeki nedenler…

Beşiktaş Medya Grup

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı kulüp ile yolları ayırmak istiyor. İddialara göre, ayrılmak için yönetimle konuştuğu ve bunun içinde kendisine kolaylık sağlanmasını talep ettiği söyleniyor. Henüz Quaresma için resmi bir teklifin gelmemesinden dolayı da, siyah-beyazlı yönetimin oyuncuyu bırakmak istememesinden dolayı, en azından sezon sonuna kadar kalması yönünde ricada bulunulduğu, uygun şartların sağlanması durumunda ise, bırakmayı düşüneceklerini söyledikleri öğrenildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, Ryan Babel’in ayrılmasından sonra, takımdan Quaresma’nın da gitmesini istemediği söyleniyor. Siyah-beyazlı yönetimin, yapılacak görüşmelerden sonra, Quaresma ile ilgili ayrılık kararını netliğe kavuşturacağı ileri sürülüyor.

Bir süredir ayrılacağı yönünde iddiaların ortaya atılğı Qouaresma, Antalya kampının kadrosuna dahil edilmemişti fakat, Şenol Güneş’in isteği ile kamp kadrosuna alınmıştı. Portekizli yıldızın adı; Porto, Çin ve Arap kulüpleri ile anılıyordu.

Sebep ailevi sorunlar

Ricardo Quaresma’nın, Beşiktaş’tan ayrılmayı istemesinin nedeni olarak ailevi sorunları gösterdiği öğrenildi. Medyada yer alan bilgilere göre, siyah-beyazlı kulüp ile 1,5 yıl daha sözleşmesi olan Quaresma hakkında maliyet hesabı yapılacak.

İddialara göre, son birkaç haftadır eşiyle sorunlar yaşayan Quaresma’nın, ayrılık kararı almasında bu sorunların etkili olduğu söyleniyor. Fakat, 35 yaşındaki yıldızın eşiyle arasında nasıl bir sorun olduğu bilinmiyor.

Öyle bir şey yok

Beşiktaş'ın futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, Quaresma'nın gideceği ile ilgili bir bildirimde bulunmadığını söyleyerek, "Quaresma'nın sosyal medya hesaplarından ayrılacağını imâ ettiği söyleniyor. Herkes söylüyor; ama Quaresma'nın bana müracaatı olmadı. Bize 'ben gitmek istiyorum' demedi. Ne Şenol hocaya ne Ali Naibi'ye gelip böyle bir şey söyledi. Bize gelip ben gitmek istiyorum' demedi'' şeklinde konuştu.