Beşiktaş'ta Şenol Güneş 4 takviye istiyor!

Teknik direktör Şenol Güneş yönetimden kariyerine Çin’de devam etme kararı alan Josef de Souza ve sezon sonu vedalışılacak 40 yaşındaki Atiba’nın kalitesinde oyuncu alınmasını istedi.

Beşiktaş Medya Grup

Siyah beyazlıların yeni sezon öncesi transferde takviye yapacağı bölgelerin başında orta saha var. Siyah beyazlıların scout ekibi Almanya, Hırvatistan, Makedonya, İngiltere, Arjantin, Kolombiya ve Portekiz’de birçok oyuncu izlerken hazırlanan liste teknik ekibe sunuldu.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş ve Futbol direktörü Ceyhun Kazancı’nın scout ekipleriyle birlikte hazırladıkları rapor doğrultusunda transfer için çalışmalar hızlandırıldı.

Siyah beyazlı scout ekibi, teknik ekibin orta sahada uzun zamandır eksikliğini hissettiğini Josef De Souza ve Atiba kalitesinde bir oyuncu arayışına başladılar.

Öncelikle Almanya, Hırvatistan, Makedonya, İngiltere, Arjantin, Kolombiya ve Portekiz’de birçok oyuncuyu izleyen scout ekibi hazırladığı listeyi teknik ekibe sundu.

ATİBA 10 YILDA SEMBOL OLDU

2013’te geldiği Beşiktaş’ta çalışkanlığı, disiplini ve performansı ile takımın en önemli ve sembol oyuncularından biri olan Atiba Hutchinson siyah beyazlı takımda 10 yılda 3 şampiyonluk, 1 Türkiye Kupası. 1 de Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. Şu an 40 yaşında olan Atiba saha içi ve saha dışında örnek duruşuyla herkesin takdirini kazandı.