Beşiktaş'ta Roberto Pereyra gelişmesi!

Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic'i ezeli rakiplerine kaptıran Beşiktaş, Roberto Pereyra'da işi sıkı tutuyor. Siyah-Beyazlılar yıllık 2 milyon Euro'da anlaştığı oyuncuya 2+1 yıllık sözleşme önerdi. Deneyimli futbolcudan cevap bekleniyor.

Beşiktaş Medya Grup

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Dusan Tadic ve Halil Dervişoğlu'nu ezeli rakiplere kaptırarak taraftarlarını üzmüştü. Siyah-Beyazlılar gündemindeki bir diğer isim olan Roberto Pereyra için ise bastırıyor.

Edinilen bilgilere göre; Amartey'i imzaya bekleyen Beşiktaş, Roberto Pereyra'yı da bitirerek rahat bir nefes almak istiyor. Sabah Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş yönetimi, Roberto Pereyra ile yıllık 2 milyon Euro'da söz kesti.

2+1 YILLIK KONTRAT TEKLİFİ Siyah-Beyazlılar, deneyimli futbolcuya 2+1 yıllık sözleşme teklif ederken, oyuncunun kulübe vereceği cevap bekleniyor.

AİLESİNE DANIŞIP SON KARARINI VERECEK Brezilya, Suudi Arabistan ve İspanya'dan da talipleri olan Roberto Pereyra'nıın ailesine danışıp son kararını kulübe ileteceği bildirildi.

34 MAÇTA 13 GOLE DİREKT KATKI Geçtiğimiz sezon Udinese ile ligde 34 maça çıkan 32 yaşındaki futbolcu 5 gol, 8 asistlik istatistik yakaladı.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ TRANSFERDE DAHA AGRESİF DAVRANACAK Siyah-Beyazlıların bundan sonraki süreçte daha agresif davranarak transferleri peş peşe bitirmeye çalışacağı vurgulandı.