Beşiktaş’ta korkutan sakatlık

Dün akşam Kasımpaşa - Beşiktaş maçında sakatlanan Dorukhan Toköz, korkuttu. Siyah-beyazlı futbolcunun sağlık durumu hakkında Beşiktaş Jimnastik Kulübü resmi sitesinde duyuruda bulunurken, Dorukhan da, instagram hesabından son durumu hakkında açıklama…

Beşiktaş Medya Grup

Kasımpaşa - Beşiktaş maçında sakatlık yaşayan Dorukhan Toköz’ün sağlık durumu hakkında açıklama yapan Beşiktaş JK, resmi sitesinde siyah-beyazlı futbolcunun Acıbadem FulyaHastanesi’nde ortopedik muayene olduğunu ve çekilen MR incelemesi sonucunda sol dizinde kapsüller gerilme ile hafif ödem olduğunun tespit edildiğini bildirdi ve Dorukhan Toköz’ün 3 Ocak’taki devre arası kampına katılabileceğini de belirtti.

Dorukhan sosyal medyada açıkladı

Kasımpaşa - Beşiktaş maçında sakatlanan Dorukhan Toköz, instagram hesabında sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Siyah-beyazlı futbolcu şu ifadelere yer verdi: “Gol sevinci yaşarken şansız bir pozisyonda ne yazıkki dizimde ağrı hissettim fakat beklediğimiz kadar büyük bir sakatlık çıkmadı şu an durumum gayet iyi devre arası takımımla birlikte olacağım; takımımı yalnız bırakmak istemezdim arayıp mesaj atıp dua eden herkese çok teşekkür ederim devre arasından sonra yeni yılda daha iyi bir şekilde görüşmek üzere”